OSTRONKNIV Laguiole

1,399kr

En kniv som är speciellt framtagen för att öppna ostron. Det korta kraftiga bladet forcerar ostronets muskel, vilket gör att det enkelt öppnas. Vackert handtag i polerat rostfritt stål.

Artikelnr: L-CMH99IMI Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

En kniv som är speciellt framtagen för att öppna ostron. Det korta kraftiga bladet forcerar ostronets muskel, vilket gör att det enkelt öppnas. Vackert handtag i matt rostfritt stål.

LAGUIOLE EN AUBRAC
Laguiole är en liten bergsby i södra Frankrike som bär på en stolt hantverkstradition. Här har smedjorna gått varma sedan tidigt 1800-tal – och glöden har definitivt inte slocknat. I trakterna kring Laguiole finns en stark vilja att föra arvet vidare till kommande generationer. Laguiole en Aubrac är ett av företagen som gör detta möjligt. I deras verkstad tillverkas vinöppnare, bestick och fällknivar helt för hand enligt traditionella metoder.

Om du håller en produkt från Laguiole en Aubrac i handen kan du vara säker på att det är en enskild yrkesman som står bakom hantverket, från bearbetning av råmaterial till slutlig finish. Det mönster som löper längs stålryggen är en garanti för detta, då mönstret är unikt för hantverkaren. Upplev känslan av en äkta Laguiole med livstids garanti.

GARANTIVILLKOR
Garantitiden sträcker sig över produktens hela livslängd förutsatt att produkten använts till det den är avsedd för samt att inköpsdatum kan styrkas med kvitto. Skicka defekt produkt åter till oss så repareras eller ersätts den.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “OSTRONKNIV Laguiole”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…